Philips Avent Fopspeen 6m+ Collectie

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Ultra Air-fopspeen - Voor baby's met een gevoelige huid - 6-18 maanden - Orthodontisch en BPA-vrij - 2 stuks SCF080/12 Extra grote luchtgaten laten de huid van je baby ademen: Laat de huid van je baby ademen met de Philips Avent Ultra Air-fopspeen. Dankzij vier extra grote luchtgaten zorgt het lichtgewicht schildje voor een maximale luchtdoorlating en blijft het gevoelige huidje van je baby droger tijdens het spenen. Voordelen: Een lichte, ademende speen voor een gevoelige huid: - 4 extra grote luchtgaten. - Huid blijft droger tijdens het spenen. - Afgeronde randen voor comfortabel spenen. Comfortabele, zijdezachte speen: - 98% van de baby's accepteert onze Ultra Air-fopspenen. - Zijdezachte speen met textuur voor meer comfort. - Ontworpen voor een natuurlijke ontwikkeling van de mond. Sterilisatie- en opbergdoosje: - Steriliseren in de magnetron is veilig en gemakkelijk. - Eenvoudige stappen voor betrouwbaar steriliseren in 3 minuten. Kwaliteitsgarantie: - Geproduceerd op onze bekroonde locatie in het Verenigd Koninkrijk.

Gegevens
CNK4334926
FabrikantenBomedys
MerkenAvent