Dexeryl Creme Pompfl 500g

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

DEXERYL verzachtende crème is speciaal ontwikkeld om de droge en atopische huid van het hele gezin te verzorgen, ook geschikt bij baby's. Deze formule zonder parfum bevat geen parabenen. Hij hydrateert de huid optimaal en oefent een herstellende werking uit op de huidbarrière. Ook wordt het risico op letsels als gevolg van atopisch eczeem beperkt. Met bewezen doeltreffendheid bij alle vormen van xerose: 77,5% minder droge huid na 12 weken¹, 50% minder opvlammingen van atopisch eczeem na 12 weken², minder jeukend* en trekkerig gevoel. Dankzij DEXERYL verzachtende crème gebruiken de patiënten 2 keer minder corticosteroïden². * Ten gevolge van een droge huid ¹Tiplica G.S. et al. The regular use of an emollient improves symptoms of atopic dermatitis in children: a randomized controlled study. J EurAcadDermatolVenereol.2018 Jul;32(7):1180-1187 ²TiplicaG.S. et al. Prevention of Flares in Children with Atopic Dermatitis with Regular Use of an Emollient Containing Glycerol and Paraffin: A Randomized Controlled Study. PediatrDermatol.2017 May;34(3):282-289.

Wettelijke vermelding: DEXERYL® crème is een medisch hulpmiddel. Deze huidbeschermende crème werd speciaal ontwikkeld om doelgericht in te werken op de tekenen en symptomen van de droge huid (xerose), en is met name bedoeld voor gebruik bij bepaalde huidaandoeningen (atopische dermatitis, ichthyosis, enz.) en bij huidklachten als gevolg van uitwendige bestraling (radiodermatitis). Geschikt voor gebruik bij baby's vanaf de geboorte. Lees aandachtig de bijsluiter voor gebruik. Vraag uw apotheker om advies. Dit medisch hulpmiddel is een gereglementeerd gezondheidsproduct dat voorzien is van een CE-markering. Fabrikant: PIERRE FABRE MEDICAL DEVICES, Frankrijk.

Gebruik

Breng een dun laagje aan op gezicht en/of lichaam op een droge huid, 1 tot 2 keer per dag, of meer indien nodig (tot maximum 6 keer per dag).

Crème voor uitwendig gebruik.

Crème voor uitwendig gebruik. Niet gebruiken indien u allergisch bent voor een van de bestanddelen. Niet aanbrengen op wonden, slijmvliezen en ogen. Niet inslikken. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Indien er zich huidreacties en/of bijwerkingen voordoen, stop dan met het gebruik ervan en vraag raad aan uw arts. Beperkt houdbaar eens geopend: gebruik de crème dan binnen de 6 maanden.

Samenstelling

Glycerol, white soft paraffin, liquid paraffin, glycerol monostearate, stearic acid, dimethicone, macrogol 600, trolamin, acrylamide/acryloyldimethyl taurate copolymer, isohexadecane, polysorbate, pentylene glycol, ethylhexylglycerin, carbomer, purified water.

Indicatie

Dexeryl verzachtende crème is een medisch hulpmiddel dat de huid voorziet van al het nodige. Dexeryl crème heeft een bewezen doeltreffendheid voor de behandeling van huidklachten veroorzaakt door de droge huid met neiging tot atopie. Geschikt voor het hele gezin. Vanaf de geboorte.

Contra indicatie

Gebruik dit middel niet als u allergisch bent voor een van de bestanddelen. Door het gebrek aan relevante informatie is het beter om de crème niet te gebruiken in combinatie met andere topische producten. Vraag bij twijfel een gezondheidsprofessional om advies. Waarschuwingen en speciale gebruiksaanwijzing

  • Breng niet aan op wonden, slijmvliezen en ogen.
  • Niet inslikken.
  • Buiten het bereik van kinderen houden.
  • Niet gebruiken als de verpakking beschadigd is.
Gegevens
CNK4379475
FabrikantenPierre Fabre
MerkenDexeryl, Pierre Fabre
Breedte63 mm
Lengte240 mm
Diepte63 mm