Mediset Hartm Nietjesverwijderaar 10cm 1 7061465

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De sets voor het verwijderen van hechtdraad/draad of nietjes zijn steriele sets voor eenmalig gebruik met verschillende onderdelen, bedoeld om een hechting uit te voeren of om hechtdraden of nietjes buiten de operatiekamer te verwijderen.

Mogelijke procedures voor hechting/verwijdering van hechtdraad zijn:

· algemene hechting

· gynaecologische hechting

· verwijdering van draden of nietjes.

De handeling wordt verricht door een professionele zorgverlener bij alle mogelijke patiënttypen, zonder beperking van leeftijd of geslacht.

De hechtings-/verwijderingsset wordt langer dan 60 minuten maar korter dan 1 dag gebruikt (geldt niet voor hechtmateriaal). Geaccumuleerd gebruik van de verzorgingsset is niet toegestaan.

De onderdelen kunnen in contact komen met de huid, slijmvliezen, gewonde huid, bloed gedurende maximaalkortdurende gebruik (afhankelijk van de samenstelling van de set).

Doelgebruiker/groep: Professionele zorgverleners

Indicatie

Verwijdering van hechtdraden of nietjes.

Gegevens
CNK4405064
FabrikantenHartmann
MerkenHartmann